Koken met een groep

Koken in het Vierkant
Koken in het Vierkant

Het bereiden van een maaltijd met een groep mensen is een leerzame maar ook ontspannende bezigheid.

Koken in het Vierkant

Het Vierkant is de oorspronkelijke basis onze boerderij. Daar vinden bij ons de workshops plaats.

Ervaring of niet?

De ervaren kookliefhebbers doen graag weer nieuwe inspiratie op en de minder ervaren kok kan door middel van een workshop kookervaring opdoen.

Workshops

In het kader van teambuilding, een bedrijfsuitje, een zussendag of vriendinnendag kunnen groepen in een ongedwongen sfeer samen iets heerlijks op tafel zetten.

Wanneer?

Kijk in de Agenda >>
Voor informatie over workshops neemt u contact op.

Kookthema

Zelf kunt u samen met Inke kiezen voor een passend kookthema. Denk bijvoorbeeld aan De Smaak van Texel, koken met streekproducten, tappas, Iers, Italiaans, Frans, Aziatisch, Slowfood, vegetarisch, vis, oesters.

AGA staat centraal

De Aga heeft een centrale plaats in de cursus, echter voor diegene die niet in het bezit is van een Aga zullen de workshops voldoende inspiratie geven om thuis op het eigen fornuis de recepten te bereiden.

De gezonde keuken

Kennis over het bereiden van voedsel en wetenswaardigheden over de gezonde keuken zijn onderwerpen die ruim aan bod zullen komen.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen.